Goedkoopste prepaid


Het is eigenlijk helemaal niet eenvoudig, een keuze maken tussen zoveel aanbod. Want wat is nu de goedkoopste prepaid kaart of telefoon? Daarnaast wilt u natuurlijk ook wel altijd te bereiken zijn, welke telecom aanbieder garandeert u een bereikbaarheid van honderd procent? Wilt u snel en overal uw beltegoed kunnen opwaarderen en wanneer u vragen hebt de klantenservice meteen kunnen spreken? Al dit soort zaken wegen mee bij uw beslissing. Wij garanderen u dat u na het lezen van dit artikel een keuze hebt kunnen maken.

Welke telefoon moet u kiezen?

Het is natuurlijk allereerst uw zaak om erachter te komen welke het allerbeste bij uw wensen en leven past. Wilt u een hip telefoontje (bijvoorbeeld de nieuwste Smartphone) of zijn die moderne GSM’s niet echt iets voor u en schaft u het liefst een oud model aan? In principe zijn de meeste mobieltjes geschikt om prepaid mee te bellen, neem voordat u een mobiel koopt voor de zekerheid even contact op met de verkopende partij. U kunt deze online bestellen, via bijvoorbeeld de website van de Kijkshop, de Mediamarkt en losse GSM’s kunt u ook kopen via bijvoorbeeld KPN.

En welke kaart kiest u?

Wij zijn zelf op onderzoek gegaan en hebben voor u een handige lijst samengesteld. Dit is een top vijf lijst met beste aanbieders. Uiteraard staat de beste, in onze ogen, bovenaan. Maar de verschillen zijn erg klein onderling. We vergelijken op basis van: prijs (belminuten, kosten per minuut), kwaliteit (bereikbaarheid), service (vriendelijkheid, aantal opgeloste problemen, bereikbaarheid).

  1. Simyo – ook voor SIM only abonnementen
  2. BEN – verkopen ook toestellen
  3. AH (Albert Heijn) – informeer eens bij de AH balie
  4. HEMA – degelijke telefonie
  5. Telfort – duurder maar wel kwaliteit

Is dit hét goedkoopste alternatief van bellen?

Wanneer u met een kaart wilt telefoneren zijn dit, op dit moment, de goedkoopste aanbieders. U kunt echter ook overwegen om nog goedkoper te gaan bellen. Eigenlijk moeten wij voordeliger zeggen. U kunt namelijk ook overwegen om een goedkope SIM only abonnement aan te schaffen. U krijgt dan bijvoorbeeld maandelijks 100 belminuten voor maar drie euro. U belt dan vanaf 2,3 eurocent per minuut en uw abonnement is maandelijks opzegbaar. Omgerekend kost bellen met een prepaid kaart u zo 10 eurocent per minuut. Rekent u zelf maar uit wat voordeliger is. Goedkoper telefoneren dan dit is niet mogelijk op dit moment. Wij hopen dat u een goede keuze kunt maken met behulp van onze informatie. Let ook op de advertenties op onze website.