Hi prepaid


Wanneer u hevig twijfelt en al dagen nadenkt over het kiezen van een geschikte prepaidkaart tussen de diverse aanbieders, dan moet u vooral verder lezen. ‘Hi prepaid mobiel’ is door veel consumenten aangewezen als een van de beste en goedkoopste  aanbieders wanneer het gaat over dit soort telecom producten. Hi telecom timmert al jaren aan de weg en is inmiddels een van de grootste telecombedrijven in Nederland. Natuurlijk zijn er ook andere aanbieders bij wie u zeker nog even moet kijken, er zijn vaak acties en kortingen op diensten. De volgende diensten en producten biedt Hi als bedrijf aan:

  • Sim only abonnementen in diverse soorten en maten
  • Prepaid telefoneren met een kaart.
  • Internet diensten voor op de laptop of tablet PC’s.

Hi prepay

Prepaid bellen heet bij Hi anders. Namelijk ‘prepay’. In principe komt het op hetzelfde neer, alleen heeft het een andere naam gekregen. Waarschijnlijk willen zij zich hierin onderscheiden. U kunt kiezen tussen kaarten waarmee u alleen kunt bellen en/of sms’en of voor prepaykaarten waarmee u ook kunt internetten. Aan u uiteindelijk de keuze!

Wat zijn de tarieven met bellen?

Wanneer u ervoor kiest om alleen te kunnen telefoneren en sms’en, kunt u zelf de tarieven bepalen. Erg handig.
Vervolgens kiest u er een telefoon bij (hiervoor dient wel gewoon betaalt te worden), voert u al uw gegevens in en laat u weten of u uw huidige nummer wilt behouden of niet. U krijgt eenmalig €10,- gratis beltegoed bij uw aanvraag. Bedenkt u zich van te voren wel goed of dit echt datgene is wat bij uw situatie past. Wellicht zou namelijk een abonnement, een sim only bijvoorbeeld, nog beter bij u passen. Omdat u misschien veel belt en sms’t  Het is handig om vooraf na te gaan wat uw belgewoonten zijn.
Is het een en ander nog niet duidelijk voor u? Dan kunt u eventueel bellen met de klantenservice. Meestal hebt u binnen een paar minuten al een medewerker aan de lijn.

Hoe kan ik opwaarderen

U kunt op zeer veel verschillende manieren uw beltegoed opwaarderen wanneer dit weer nodig is.
Dit kan via SMS, dit kan online maar u kunt ook aangeven op uw persoonlijke pagina dat uw beltegoed elke maand automatisch opgewaardeerd wordt. U kunt ook aangeven met welk bedrag. Online opwaarderen kan alleen wanneer u dit met iDeal doet, of met een creditcard. Op de website van het bedrijf zelf kunt u overigens op al uw andere vragen een antwoord krijgen.