Prepaid internet


Wie heeft er nou vandaag de dag nog geen internet op de telefoon? Met een internet-toegang op uw GSM lijkt uw leven opeens een stuk leuker en gemakkelijker. Eigenlijk is dat natuurlijk ook zo. Een mobieltje is tegenwoordig niet meer alleen bedoeld om mee te telefoneren. Het is een geavanceerd apparaat geworden waarmee u veel meer kunt dan alleen maar bellen of sms’en. ‘Prepaid Internet’ opent deuren voor u die eerder gesloten leken. Leest u gauw meer!

Welke aanbieder kiezen?

Er zijn zoveel verschillende aanbieders, dat u soms echt niet meer weet welke u nou het beste kunt kiezen. Gelukkig bent u op deze website terecht gekomen, want wij weten maar al te goed waar u op moet letten, voordat u wellicht voor een minder goede aanbieder zou kiezen. U wilt waarschijnlijk vooral bezuinigen op de kosten? Goed nieuws voor u is dat wij speciaal hierop hebben gelet en op basis daarvan drie goedkope aanbieders hebben beschreven in dit artikel. Ook hebben wij gelet op de snelheid van het internet en de bereikbaarheid van de klantenservice.

Vodafone

Online zijn met Vodafone kan ook zelfs in het buitenland. Voor meer informatie daarover raden wij u aan om zelf even op hun website te kijken. U hebt zelf 100% controle over uw dataverbruik. Zo kunt u uw tegoeden online bekijken en ook uw verbruik bijhouden. Dit alles is live in te zien wanneer u inlogt op uw persoonlijke webpagina. Maar ook het opwaarderen van uw internet-tegoed kunt u online doen.

T-Mobile

Bij T-Mobile krijgt u standaard gratis prepaid internet (de eerste drie maanden) wanneer u uw tegoed opwaardeert naar vijftien euro. Over het algemeen is T-Mobile duurder dan bijvoorbeeld de aanbieder hieronder, maar zij leveren daarentegen wel een prima service. Net zoals bij Vodafone kunt u uw verbruik en tegoed live inzien.

Simyo

Simyo is gespecialiseerd in met name SIM only abonnementen. Maar ook bieden zij echter diverse soorten prepaid internet bundels aan. U hoeft maar per 100KB tien cent te betalen. Wanneer u maar zo nu en dan hiervan gebruik hoeft te maken, bent u nog altijd vele malen goedkoper uit dan wanneer u zou kiezen voor een abonnement.

Dongel voor op uw laptop of iPad

Voor op uw laptop of uw iPad kunt u ook gebruikmaken van een dongel. Dit is een soort USB-stick die u in uw apparaat kunt stoppen. Deze maakt verbinding met het internet. Wilt u meer hierover weten? Kijkt u dan bij onze linkjes naar diverse aanbieders. Of neemt u eens een kijkje op de website van de KPN.