Prepaid telefoons android


Het is voor u gevoel wat veiliger bellen: telefoneren met een prepaid telefoon. U koopt vooraf beltegoed in en dat is ook direct wat u maximaal kunt verbellen. U kunt nooit meer verbruiken dan dat en u kunt niet in het rood staan. Ook al zijn GSM abonnementen natuurlijk ook erg handig, vooral omdat u in verhouding veel goedkoper belt en, met een SIM only abonnement bijvoorbeeld niet zoveel betaalt, u telefoneert toch niet zoveel en bent wel lekker bereikbaar. Maar u moet er ook een GSM bij uitzoeken. Want uw huidige is misschien veel te oud of heeft het begeven. Probeert u dan eens te kiezen uit prepaid telefoons met Android als besturingssysteem!

Wat is een Android besturingssysteem?

Dit systeem is ontwikkeld door Google en is inmiddels een van de meest gebruikte besturingssystemen ter wereld voor mobieltjes maar ook voor tablet PC’s tegenwoordig. Het opvallende aan Android is misschien wel dat het, hoe kan het ook anders, optimaal gebruik maakt van Google’s andere diensten en producten. Zo werken internet programma’s als Google Streetview, Google+ (social platform), Google zoekmachine en nog vele andere bekende producten perfect samen. Daarnaast is de software erg snel, gemakkelijk en toch ook weer uitgebreid. U kunt uw GSM pas gebruiken, samen met deze software, door een account aan te maken bij Google. Misschien kent u een vriend of familielid die ook hiermee werkt. Probeer zelf eens uit zouden wij zeggen!

Mooie telefoons die hiermee werken

Samsung is misschien wel de bekendste fabrikant die haar producten met bijna uitsluitend deze software aanbiedt.
Op dit moment verkopen hun toestellen nog beter dan die van de grootste concurrent, namelijk de iPhones van Apple.
Er zijn zeer veel goede modellen op de markt, met elk hun eigen doelgroep en specificaties. Zo is er de SAMSUNG XCOVER 271 B2710, een apparaat speciaal voor mensen die bijvoorbeeld in de bouw werken of ander zwaar werk doen. Dit toestel is bestand tegen schokken, vallen en water. Of neem de Galaxy Ace, typisch eentje voor vrouwen. Of de Galaxy Note 1 of 2, een prachtig (erg dure) en waardevol product. Speciaal voor zakenmensen of consumenten die vaak en goed moeten kunnen internetten op een groot scherm. U kunt het beste even een avond vrijmaken, om zelf via het internet recensies te lezen en een aantal voorkeuren te noteren. Met die voorkeuren kunt u naar een telefoonshop (een fysieke winkel) stappen en zelf de producten uitproberen. Veel bel-plezier!