Prepaid telefoons Iphone


U zou graag goedkoop willen bellen, maar geen hoge maandelijkse onkosten willen heben. Dit kan het beste door, wanneer u het nieuwste van het nieuwste wilt en de keuze gevallen is op een iPhone, te kiezen uit Iphone prepaid telefoons. Wanneer u deze GSM koopt, kun u geheel zelf uitmaken hoeveel beltegoed u erbij neemt. Hebt u geen tegoed meer? Dan kunt u vrij eenvoudig weer wat beltegoed opwaarderen. Simpel. U hebt trouwens de vrijheid, omdat er veel aanbieders zijn die deze manier van bellen aanbieden, om te bepalen voor welke telecomaanbieder u kiest.

Waarom mensen hierop overstappen

U hoort vrienden en familie vast wel eens lacherig over uw peperdure telefoonabonnement praten? U betaalt zich werkelijk scheel, terwijl zij maar een paar euro per maand kwijt zijn. Eerlijk is eerlijk: het kan inderdaad zoveel goedkoper. Simpelweg om te stoppen met die abonnementen en over te stappen op een prepaid-kaart. Met dit soort telefonie is het trouwens ook onmogelijk om ver boven uw belbundel uit te komen; toch de angst van veel mensen. Misschien is het u ook eens overkomen. Het geeft een veiliger gevoel om te weten dat ook dit niet meer aan de orde kan zijn. Daarnaast zijn dit ideale aankopen voor wanneer u weinig gebruik maakt van bellen of sms’en.

U wilt het nieuwste mobieltje?

Waarvoor wilt u uw nieuwe mobieltje gaan gebruiken? Onze tip is: koop niet zodat u kunt pronken, maar koop waarvoor u het wilt gaan gebruiken. U hebt niets aan de nieuwste iPhone wanneer u alleen maar eens een smsje verstuurd. Natuurlijk kunt u er thuis op internetten, via de WiFi, maar is dat het waard?

Let op de SIMlock

U hebt een simlockvrije telefoon nodig om prepaid te kunnen telefoneren. Koopt u een los toestel, dan moet u hier wel extra op letten. Een ‘simlock’ is niets meer of minder dan een code die de telecomprovider heeft ingesteld, zodat alleen die GSM gebruikt kan worden voor dat netwerk. In feite dwingt de provider u daarmee om een prepaid-kaart van hen te gebruiken.

Waar zijn deze Smartphones te koop?

U bent waarschijnlijk op onze website terecht gekomen via een van de zoekmachines. U kunt die zoekmachine ook gebruiken om wat gerichter te zoeken naar aanbieders van iPhones. Webshops van de KPN e.d. verkopen ook deze GSM’s los. Maar u kunt dit ook i.c.m. met een kaart aanschaffen bij bijvoorbeeld BEN, TELE-2, HI en nog vele andere aanbieders.