Prepaid telefoons met WiFi


Misschien bent u bij ons artikel terecht gekomen via een zoekmachine, de kans is groot.
U kunt zich daarmee prijzen, want in dit artikel krijgt u waardevolle informatie te lezen.
U bent op zoek naar prepaid telefoons met WiFi, maar waarom eigenlijk? Wij stellen ons voor
dat u op dit moment een internetbundel hebt, die u nauwelijks gebruikt of die u juist teveel gebruikt. U zou in elk geval
graag thuis gebruik willen maken van uw bestaande en vaste draadloze internetverbinding, om zodoende hoge kosten te voorkomen. Maar ook gewoon omdat het handig is. Want internetten via de WiFi kost u niets extra’s, terwijl u doorlopend gebruik hiervan kunt maken. Heerlijk is het, om bijvoorbeeld een hele avond met vrienden of familie te whatsappen, of om onafgebroken filmpjes te bekijken op uw telefoon met YouTube.

Welke en waar een GSM met WiFI kopen?

We kunnen hier heel kort over zijn. Vrijwel alle nieuwe smartphones (slimme mobieltjes waarmee u kunt internetten) bezitten over een WiFi mogelijkheid of aansluiting. Een zeer groot assortiment met bijvoorbeeld prepaid toestellen die ook een WiFI optie hebben vindt u bij elke grote telecomaanbieder.

Is een prepaidkaart nodig?

Het grappige is: u hebt zelfs geen prepaidkaart nodig om van deze extra functie gebruik te maken. U koopt immers een telefoon met alles erop en eraan. Alles werkt, alleen kunt u niet bellen. Maar u kunt wel verbinding maken met uw eigen internetaansluiting. Dus nee, dit is niet nodig. U zou zelfs, om nog meer kosten te besparen, een tweedehands mobieltje kunnen aanschaffen. Dit kan via Marktplaats of Speurders. Let er echt wel op dat er niets aan mankeert, of dat het niet gestolen is.

Kopen met korting

Veel online shops maar ook fysieke winkels hebben het vandaag de dag moeilijk. Mensen kopen nog wel, maar zijn veel kritischer en wachten langer voordat ze een aankoop daadwerkelijk doen. Om toch hun klanten vast te houden en bezoekers te lokken, wordt er vaak gestunt met de prijzen. Wacht hier op, blijf desnoods een paar weken zonder GSM en hou de kranten en folders in de gaten. In sommige gevallen kan het u zo tot honderd euro schelen. En koopt u een wat ouder model? Daar is helemaal niets mis mee. Vandaag de dag komt elke week wel weer een nieuw mobieltje op de markt, u kunt dit toch nooit bijbenen. Tot slot wensen wij u veel succes met onze informatie.