SIM only aanbiedingen


Goedkoop Sim only aanbod

U herkent het vast wel: talloze reclames met SIM only aanbiedingen komt u onderweg tegen.  Op grote billboards langs de snelwegen, in bushokjes in de stad, op de televisie maar ook misschien vrienden en familie raden u de meest fantastische SIM aanbiedingen aan. Welk aanbod is nu echt de moeite waard om op in te gaan? Moet u uw vrienden vertrouwen of de talloze commercials die u worden opgedrongen?

Zelf aanbiedingen gaan vergelijken

U zult zelf eens op onderzoek uit moeten gaan. Het internet is daarbij echt een fantastisch goed medium om te gebruiken. U kunt aanbiedingen vergelijken door gebruik te maken van websites die, heel erg handig vaak, voor u een vergelijking doen. Bellen.com is wat dat betreft een aanrader. Maar onze ervaring is wel dat dit soort websites meestal te ingewikkeld zijn om tot een goede keuze te kunnen komen. Het is handiger om zelf van bijvoorbeeld drie bekende aanbieders alle feiten eens naast elkaar te leggen. Hoeveel belminuten krijgt u bij partij X en wat betaalt u daarvoor? Kan ik bij parij Y maandelijks mijn abonnement opzeggen? Betaal ik bij Aanbieder Z ook aansluitkosten? Zo zijn er, naast deze aspecten, een aantal zaken waarmee u gemakkelijk aanbiedingen kunt vergelijken.

Verschillende voorwaarden

Hierboven bespraken wij al diverse verschillende voorwaarden die u kunt tegenkomen bij simkaart aanbieders. Wat ook handig is om te weten, is hoeveel u gaat betalen wanneer u boven uw belbundel uitkomt en of u, indien u uw oude telefoonnummer niet wilt behouden, zelf uw telefoonnummer kunt uitkiezen.

Een goedkope aanbieder

Graag willen wij u wijzen op een zeer toegankelijke en goedkope aanbieder van dit soort abonnementen. Namelijk: Simpel. Simpel.nl levert abonnementen tegen concurrerende prijzen aan. Daarbij kunt u gebruikmaken van allerlei extra’s op uw persoonlijke internetpagina van Simpel. U kunt uw eigen ‘belplaflond’ instellen, om zo uzelf of uw kinderen te behoeden voor hoge uitgaven. Ook doen zij niet aan een kredietcheck en kunt u gemakkelijk uw huidige telefoonnummer verhuizen. Bellen met Simpel kan iedereen, alleen moet u minimaal achttien jaren oud zijn en het is nodig dat u beschikt over een bankrekening in Nederland. Maar aan de laatstgenoemde voorwaarden kan vrijwel elke Nederlander vast voldoen. Veel succes met het zoeken naar uw abonnement!