Simlockvrije telefoons


Het aanbod

Er zijn vele aanbieders bij wie u terecht kunt voor dit soort mobieltjes. Wanneer u op onze website goed oplet, ziet u interessante links en advertenties staan die misschien wel uw aandacht trekken. Als u toch niet weet voor welke aanbieder van simlockvrije telefoons u moet kiezen, raden wij u aan om eens te kijken op de websites van Typhone of GSMeasy. Vooral de eerste is echt gespecialiseerd in dit soort telefoontjes, waardoor u automatisch veel keuze hebt. Gaat u voor een Smartphone of voor een ‘ouderwetse’ GSM? Met beide soorten toestellen zou u gewoon met uw bestaande simkaart kunnen bellen. Vooral wanneer u deze besteld via een telecombedrijf die zich heeft gespecialiseerd in ‘simlock mobieltjes’.

Vergelijken, hoe dit u dit?

U kunt natuurlijk, wanneer u eenmaal een keuze hebt gemaakt voor een aantal aanbieders, deze onderling nog kunnen vergelijken op prijs. U kunt dit gemakkelijk zelf doen maar u kunt ook gebruikmaken van bestaande vergelijkingsites, zoals Beslist, Vergelijk of Kelkoo. We zouden het haast vergeten, maar het spreekt voor zich dat u ook een beetje kwaliteit wilt kopen. Op de meeste vergelijkingssites kunnen bezoekers hun ervaringen delen. Deze recensies kunt u altijd doorlezen. Doe geen zaken via onbekende vergelijkers of webshops. Het is altijd maar de vraag of ze wel kunnen waarmaken wat ze beloven.

Tweedehands kopen of nieuw?

Wanneer u krap bij kas zit of gewoonweg niet teveel wilt betalen voor een telefoon, dan is het een overweging waard om eens via Marktplaats of Tweedehands te kijken naar een gebruikt model. In Nederland alleen al zijn er miljoenen GSM’s in omloop. Er is zoveel aanbod, dat u met gemak weinig hoeft te betalen om toch nog een prima telefoontje te kunnen kopen. Let u er extra speciaal op (vraag dit aan de verkoper) dat dit toestel wel simlockvrij is. Ook is het raadzaam om te checken hoe betrouwbaar degene is met wie u een deal wilt sluiten. Eventueel kunt u altijd bij de persoon in kwestie zelf langsgaan en de koop afhandelen.

SIM only advies

U hebt waarschijnlijk al een eigen simkaart of een prepaidkaart omdat u zocht naar een simlockvrije telefoon. Hoeveel moet u maandelijks hiervoor betalen? Kijk eens op SIM only aanbiedingen, wij weten zeker dat u veel goedkoper kunt telefoneren dan dat u nu op dit moment doet. Vele bezoekers op onze website gingen u voor en bellen inmiddels spotgoedkoop.